JUST NU FLYTTAR VI. WEBSHOPEN ÄR TILLFÄLLIGT STÄNGD. VI ÅTERKOMMER NÄR VI INSTALLERADE I SKÅNE.

Villkor när du handlar i webshopen

Nyhet; Nu kan du betala med Swish direkt i webshopen.

Här hittar du villkoren för Hippoanis webshop. Hör av dig till oss om du tycker något är oklart eller om du undrar över något annat. Du når oss på info@hippocanis.com eller telefon 08-84 47 64. Minsta belopp som du behöver handla för är 300 kr. 

Frakt
Om du handlar för minst 800 kronor så bjuder vi på frakten. Om du handlar för mindre än 800 kronor betalar du en fraktkostnad på 49 kronor inklusive moms. Vi använder oss av DHL och ibland av PostNord. Du hämtar ut ditt paket på närmaste serviceställe. 

Ångerrätt
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som konsument (gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att du skall kunna nyttja din ångerrätt måste du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det du som står för returkostnaden. Återanvänd gärna kartongen som produkten kom i för att returnera. Har du inte kvar kartongen går det givetvis bra att skicka den i något annat emballage. Viktigast är att du paketerar varan/varorna väl och bifogar följesedeln eller annan information där ordernummer och kunduppgifter samt e-postadress framgår. Saknas den informationen kan vi inte se att returen kommer från dig.

Att tänka på; om du som kund har hanterat varan mer än vad som behövs för att undersöka egenskaper/funktion så att produktens kvalitet påverkats negativt kommer ett avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning att göras. Återanvänd kartongen som produkten kom i för returen och lägg den i dess originalförpackning (om den hade någon). Om du inte hämtar ut ditt brev/paket tar vi ut en avgift på 289 kr för kostnaderna för vår administration, frakt, returfrakt och hantering. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten. 

Omfattning 
Ångerrätten omfattar inte defekta eller felaktiga varor då detta istället är en reklamation.

 

 

Kom ihåg att hämta ut paketet 
Om du inte hämtar ut ditt brev/paket tar vi ut en avgift på 89 kr för kostnaderna för vår administration, frakt, returfrakt och hantering. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Jag vill avbeställa en order, hur gör jag?
Om du ångrar dig och vill ta bort en vara eller hela din beställning mejla oss via info@hippocanis.com Ångerrätten omfattar inte defekta eller felaktiga varor då detta istället är en reklamation. Under rubriken ångerrätt och reklammationer ovan kan du läsa mer om våra villkor. 

Hur betalar jag varorna?
Du kan betala dina köp med Swish, kort, faktura eller föra över pengar direkt från din bank. Hippocanis använder en betaltjänst från Payson. Om du väljer att betala med PaysonFaktura så tillkommer ingen extra administrativ avgift. Betalningsvillkor är 14 dagar. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Payson debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet. Varorna skickas till den adress som du är folkbokförd på.

GDPR
Kära kund,
Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig när du handlar hos oss. Syftet med en sådan behandling är för att kunna ta betalt och skicka dina varor till dig.

Vi tillämpar vid var tid gällande integritetslagstiftning så som GDPR vid all behandling av personuppgifter. Dina uppgifter kommer endast att sparas så länge vi behöver för att fullgöra våra åtaganden, det vill säga genomföra en försäljning till dig, hantera ett byte, öppet köp eller reklammation.
Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part.

Personuppgiftsansvarig är Anahita Arai. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss via mejl info@hippocanis.com eller brev Hippocanis, Ringvägen 11D, 118 23 Stockholm.  Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.


Organisationsnummer: 19700715 0522