Häst + hund = Hippocanis

Lustella (SWB) och Anahita.

Hippocanis vill återspegla glädjen att leva med hästar och hundar, samtidigt vill vi göra livet lite enklare och roligare. 
Anahita som driver Hippocanis har arbetat inom hästnäringen i många år och jobbade tidigare som journalist.
-Tanken på att öppna en affär för häst- och hundfolk har jag haft länge. Jag gillar produkter som är både praktiska och vackra, säger Anahita.
Hur använder du dina färdigheter som journalist nu när du driver eget företag?
- Jag tycker om att träffa människor och åker gärna ut till tävlingare, event och arbetsplatser. Jag ställer frågor om deras liv, om deras hundar och hästar. Jag tar reda på kunderna tycker om mina produkter och vad det är för något som de saknar i vardagen. Jag kommer också att intervjua leverantörer, samarbetspartner och kunder. Texterna kommer att publiceras på hemsidan. Håll utkik om du vill läsa mer, säger Anahita. 
Logotypen tog Anahita fram redan 2015 när hennes hund Double Coat´s Lurch (Djingis) var en valp. Hästen i logotypen är Lustella (SWB) född 2011 var tänkt att bli Anahitas tävlingshäst i dressyr, men på grund av en skada på halskotpelaren blev hon bara sex år. Lustella fick ett föl som fyraåring, vilken fin mamma hon var. Lustellas minne lever vidare i Hippocanis logotype.
- Det här är mitt sätt att hedra en fantastisk häst, säger Anahita. 

 

JUST NU FLYTTAR VI. WEBSHOPEN ÄR TILLFÄLLIGT STÄNGD. VI ÅTERKOMMER NÄR VI INSTALLERADE I SKÅNE

Djingis Hunden i logotypen. Djingis är en Chesapeake Bay Retriver på drygt två år.